Geberit geur reservoir

Het Geberit Monolith wastafel element is dé ultieme combinatie van strak design en functionaliteit. Aan deze module kan een wandkraan en een wastafel bevestigd worden. De ruimte in het element wordt efficiënt gebruikt doordat de aan- en afvoerleidingen, de wastafelsifon, de wastafelkraan en opberglades zich allemaal in het element bevinden. Naast deze functionele toepassingen heeft het element een strak en modern design door de glazen voorplaat en de aluminium zijkanten. Het glas is verkrijgbaar in zwart, wit en umbra (donkerbruin).

Een badkamer kan zo zonder hak- en breekwerk gerenoveerd en verluxt worden, helemaal in combinatie met het in 2010 geïntroduceerde Geberit wc element. Hiermee kan ook in een handomdraai het toilet gerenoveerd worden. Door het Monolith wastafel element worden de ontwerpmogelijkheden en vrijheden vergroot en wordt de badkamer het pronkstuk in de woning of het gebouw. Het is een uniek product waarbij design en functionaliteit optimaal gecombineerd worden.

Laatste nieuws

 • 03-12-2019

  Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2020!

 • 09-09-2017

  Ooit gedacht aan een tegelvloer in visgraatmotief? Met Legend van Atlas Concorde kan het. De Italiaanse trendsetter ontwikkelde een collectie vloertegels met een natuurgetrouwe tekening van hout. Afmetingen van de tegels: 59,5×20 cm. De look & feel van hout – Lees verder

Bezoek onze showroom

Onze openingstijden

 • Maandag:Gesloten
 • Dinsdag:09:30 t/m 17:45
 • Woensdag:09:30 t/m 17:45
 • Donderdag:09:30 t/m 20:45
 • Vrijdag:09:30 t/m 17:45
 • Zaterdag:10:00 t/m 16:45