De nieuwe Deco

Het vernieuwe uiterlijk is het gevolg van innovaties op het gebied van design en productie. Uiteraard heeft de nieuwe DECO nog steeds de kenmerkende stijlelementen zoals de strakke vlakke buizen en de tussenstukken bij de opening voor de handdoek.

Sterker nog, deze worden met de nieuwe uitvoering nog meer benadrukt. Naast de vertrouwde enkele uitvoering is de nieuwe DECO nu ook leverbaar in een dubbele uitvoering. Wat de afgifte ten goede komt.

Ook kan de nieuwe DECO nog steeds met de fraaie VIP-aansluiting worden uitgevoerd. De radiator is dan uitgevoerd met een geïntegreerd thermostatisch ventiel waardoor de aansluitingen volledig achter de radiator verdwijnen. De bediening is middels een verchroomde thermostaatkop die onder de radiator uitsteekt.

Laatste nieuws

 • 22-12-2018

  Tokos Keukens, Tegels, Sanitair en Tegelzetbedrijf wenst u hele fijne Feestdagen en een goed 2019!  

 • 09-09-2017

  Ooit gedacht aan een tegelvloer in visgraatmotief? Met Legend van Atlas Concorde kan het. De Italiaanse trendsetter ontwikkelde een collectie vloertegels met een natuurgetrouwe tekening van hout. Afmetingen van de tegels: 59,5×20 cm. De look & feel van hout – Lees verder

Bezoek onze showroom

Onze openingstijden

 • Maandag:Gesloten
 • Dinsdag:09:30 t/m 17:45
 • Woensdag:09:30 t/m 17:45
 • Donderdag:09:30 t/m 20:45
 • Vrijdag:09:30 t/m 17:45
 • Zaterdag:10:00 t/m 16:45