De nieuwe Deco

Het vernieuwe uiterlijk is het gevolg van innovaties op het gebied van design en productie. Uiteraard heeft de nieuwe DECO nog steeds de kenmerkende stijlelementen zoals de strakke vlakke buizen en de tussenstukken bij de opening voor de handdoek.

Sterker nog, deze worden met de nieuwe uitvoering nog meer benadrukt. Naast de vertrouwde enkele uitvoering is de nieuwe DECO nu ook leverbaar in een dubbele uitvoering. Wat de afgifte ten goede komt.

Ook kan de nieuwe DECO nog steeds met de fraaie VIP-aansluiting worden uitgevoerd. De radiator is dan uitgevoerd met een geïntegreerd thermostatisch ventiel waardoor de aansluitingen volledig achter de radiator verdwijnen. De bediening is middels een verchroomde thermostaatkop die onder de radiator uitsteekt.

Laatste nieuws

 • 09-09-2017

  Ooit gedacht aan een tegelvloer in visgraatmotief? Met Legend van Atlas Concorde kan het. De Italiaanse trendsetter ontwikkelde een collectie vloertegels met een natuurgetrouwe tekening van hout. Afmetingen van de tegels: 59,5×20 cm. De look & feel van hout – Lees verder

 • 28-06-2013

  Gebruik uw doucheruimte tevens als infraroodcabine. Met de Sunshower Pure geniet u  van diepwerkende infraroodwarmte tijdens de dagelijkse douche. De   infraroodwarmte van de Sunshower Pure dringt diep door in de huid en  houdt spieren en gewrichten soepel. U kunt de Lees verder

Bezoek onze showroom

Onze openingstijden

 • Maandag:Gesloten
 • Dinsdag:09:30 t/m 17:45
 • Woensdag:09:30 t/m 17:45
 • Donderdag:09:30 t/m 20:45
 • Vrijdag:09:30 t/m 17:45
 • Zaterdag:10:00 t/m 16:45