Over keukens

201309_quooker

De keukenwereld is steeds volop in beweging. Trends worden steeds vernieuwd en gaan met de tijd mee. Op dit moment zijn de hoogglans gespoten en de in massief hout uitgevoerde keukens ontzettend hot. Gespoten keukens kunnen natuurlijk in legio kleuren geleverd worden,en ook in de massief houten keukens is volop keuze qua kleuren en afwerking. Dit in stijlen die variëren van heel strak tot bijzonder nostalgisch.

Of U nu strak, klassiek, design, romantisch of landelijk wenst, Tokos kan het allemaal leveren.
Natuurlijk word de grootste zorg en tijd besteed aan U wensen voor het ontwikkelen van Uw keuken, het correct afleveren van Uw keuken.  Kortom, wij begeleiden U en het bouwproject van A tot Z, en met de grootste zorg. Uiteraard komen onze vakmensen de ruimte van te voren inmeten om er voor te zorgen dat U geen nare verassingen achteraf krijgt.  Bij ons vind U geen loze kreten en beloftes, wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.
Kortom, bij ons weet U simpelweg direct waar U aan toe bent !
Ook op het gebied van keukenapparatuur kan Tokos elk willekeurig merk leveren.
Tokos er natuurlijk niet alleen voor Uw nieuwe keuken, ook kunnen wij iets voor U huidige keuken betekenen. Dit kan op meerdere manieren, bv door middel van de bestaande apparatuur vervangen, het leveren en plaatsen van nieuwe fronten, het opnieuw spuiten van Uw huidige fronten, maar ook voor het vervangen van het bestaande blad voor een splinternieuw up-to-date werkblad draait Tokos  zijn handen niet om. Deze zijn leverbaar in verschillende materialen, bv in het, multiplex, graniet, composiet, massief hout, RVS, glas of het hele voordelige spaanplaat.

In onze showroom vind U oa Schmidt, Schroder, Rotpunkt, Siemens, Pelgrim, Etna, Atag, Liebherr, Miele, Bosch, Quooker, Boretti en Whirlpool.
Dit tegen zeer scherpe prijzen en met een degelijk advies. Zoals U van ons gewend bent.

Laatste nieuws

 • 13-03-2021

  Uit de oude doos:

 • 03-12-2019

  Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2021!

Bezoek onze showroom

Onze openingstijden

 • Maandag:Gesloten
 • Dinsdag:09:30 t/m 17:45
 • Woensdag:09:30 t/m 17:45
 • Donderdag:09:30 t/m 17:45
 • Vrijdag:09:30 t/m 17:45
 • Zaterdag:10:00 t/m 16:45