Sanitair

Sanitair bestaat uit vele stijlen en mogelijkheden. Van ultra modern tot sfeervol klassiek en dan nog zo’n beetje alles wat er tussen te vinden is. Inloopdouches, luxe whirlpools, sauna & stoomcabines, de opties in sanitair zijn legio. Ook komen er steeds vaker aluminium plafonds terug in de badkamers, dit in tegenstelling tot de wat oudere kunststof plafonds die vaak te kampen hadden met verkleuring en problemen met de warmte ontwikkeling van de spots. Kortom er is voor ieders smaak wel iets te vinden en de markt is volop in beweging.

Vele merken hebben in onze showroom een plekje gevonden. Alles op het gebied van meubels, kranen, inbouwkranen, stortdouche / regendouche en verwarming zijn bij ons te bezichtigen in de showroom in Heemskerk. Zoals al eerder vermeld zijn er ook vele verschillende afmetingen en stijlen op sanitair gebied, dit geld voor zowel het sanitair als voor de tegels. Laat U geheel vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden en opties.

De badkamer van nu word vaak aangeduid als “welness” ruimte. Een ruimte waar U in alle rust kunt ontspannen. Dit kan natuurlijk op vele manieren. Een ervan is bijvoorbeeld door middel van een stoom en of douchecabine. Deze kunnen met verschillende opties uitgerust worden. Denk hierbij bv aan een radio, kleurlicht of aroma therapie en nog veel meer. Natuurlijk zijn er ook meerdere modellen verkrijgbaar met verschillende maten. Of U nu op zoek bent naar een stoomcabine, een bad met of zonder een whirlpool systeem, een inloopdouche, een losse spiegelkast, een compleet badmeubel, een trendy stortdouche, een volumineuze regendouche, een natuurstenen wastafel, ijzersterke afvoerdrain, of extra ventilatie voor Uw badkamer. Tokos Keukens Tegels Sanitair en Tegelzetbedrijf heeft het allemaal voor U. De moderne markt voorziet in alle behoeftes. Zelfs een eigen stoomcabine maken is mogelijk. Dit door middel van losse stoomtechniek die U zelf kunt plaatsen in elke willekeurige ruimte. Natuurlijk zijn ook de douche liefhebbers onder ons niet vergeten. De huidige hoofddouches zijn in alle maten verkrijgbaar, tot wel 50 x 90 cm. En de meeste werken al vanaf een CW3 ketel. Vraag dit altijd even na voordat U iets aanschaft, want als het achteraf niet blijkt te werken of niet voldoet aan U verwachtingen is het zonde van Uw investering.
Een greep uit onze merken: Ideal Standard, Duravit, Villeroy & Boch, Catelano, Sphinx, Laufen, Grohe, Alpi, HansGrohe, Ponsi, Hotbath, Palazzani, Dekker, Sint James, Pelipal, Puris, Assenti, Ink, F&F, ADW, IP, Thebalux, LoooX, Alterna, Thermic, Instamat, Sanicare, Sealskin, HSK, K1, Duscholux, Huppe.

Dit is slechts een kleine greep uit onze selectie, wat wij niet in de showroom hebben staan kunnen wij natuurlijk tegen bijzonder scherpe prijzen bestellen !

Kom langs en laat U aangenaam verrassen en geheel vrijblijvend deskundig adviseren.

 

Laatste nieuws

 • 13-03-2021

  Uit de oude doos:

 • 03-12-2019

  Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2021!

Bezoek onze showroom

Onze openingstijden

 • Maandag:Gesloten
 • Dinsdag:09:30 t/m 17:45
 • Woensdag:09:30 t/m 17:45
 • Donderdag:09:30 t/m 17:45
 • Vrijdag:09:30 t/m 17:45
 • Zaterdag:10:00 t/m 16:45