Tegels

Tegels zijn er in alle soorten en maten. Waren het vroeger nog de kleintjes (10x10cm), tegenwoordig kan het niet groot genoeg. Vloertegels van 60x60cm zijn normaal, wilt U het maximale rendement op het optische vlak, dan kan het nog veel groter. Tegels van 90×90 cm zijn geen uitzonderingen meer. Zelfs 100x300cm word al geproduceerd. Tokos heeft meer dan 1000 soorten tegels in de showroom voor U klaar staan om te bezichtigen. Dit alles met een zeer vakkundig advies en altijd een eerlijke prijs.

Natuursteen is er in vele variaties en afmetingen. De vele verschillende soorten gesteenten zorgen voor een rijke schakering aan kleuren en nuances. Natuursteen is geschikt voor alle oppervlaktes, en vaak ook zeer geschikt voor vloerverwarming. De uitstraling is dan ook ongeëvenaard.
Plavuizen Keramische tegels zijn er in allerlei kleuren, afmetingen en bewerkingen. Natuursteen imitaties, hout imitaties, je kunt het zo gek niet verzinnen of het is verkrijgbaar. Onderhoud vriendelijk, geschikt voor vloerverwarming. Bent U op zoek naar een minimalistische uitstraling of een hele warme ? Tokos heeft het !

Een kleine greep uit ons merkenaanbod: Steenbok, Yurtbay, Lea, Steuler, Panaria, Cerdomus, Hitit, Impronta, Century, Grandeur, Geotiles, Flaviker, Del Conca, Mosa, Sphinx, De Tegel bv, Keratrends, D’agostino, Atlas Concorde, Pavigres, Rak, Roca, Marca Corona, Omnicol, Mosa, Winckelman, Mapei, Eurocol, Schonox, Schluter, Homelux en nog vele andere merken.

En wat wij niet hebben kunnen we natuurlijk altijd voor U bestellen !

Onderhoud van tegels is niet iets wat zo maar uit de losse pols gedaan kan worden. Of het nu gaat om keramiek of natuursteen, elke steensoort vraagt om zijn eigen specifieke onderhoud en het daarbij behorende onderhoudsmiddel.  Tokos heeft deze middelen vaak op voorraad staan, en kan U terdege adviseren over het te volgen onderhoudsplan. Gebruik van de juiste middelen zorgt voor een zorgeloos genot van Uw vloer,  nu en in de toekomst.

Laatste nieuws

 • 13-03-2021

  Uit de oude doos:

 • 03-12-2019

  Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2021!

Bezoek onze showroom

Onze openingstijden

 • Maandag:Gesloten
 • Dinsdag:09:30 t/m 17:45
 • Woensdag:09:30 t/m 17:45
 • Donderdag:09:30 t/m 17:45
 • Vrijdag:09:30 t/m 17:45
 • Zaterdag:10:00 t/m 16:45